Palvelutieto Oy on suomalainen sähköisiä mainospalveluita ja mainosverkostoja tuottava yritys. Yrityksen palveluiden tarkoitus on tuottaa asiakasyrityksille parempaa löydettävyyttä verkossa ja ohjata asiakasyritysten toiminnasta kiinnostuneet potentiaaliset asiakkaat tutustumaan asiakasyritykseen tarkemmin.

Tuottamiemme palveluiden hinnoittelu perustuu ideologiaan jossa asiakasyritysten mainoskustannukset eivät perustu korkeisiin kiinteisiin hintoihin vaan ajanmukaisesti siihen kun potentiaalinen asiakas saadaan tutustumaan asiakasyritykseen tarkemmin. Tavoitteemme on siis asiakkaidemme kanssa yhtenevä. Me onnistumme vasta silloin kun olemme saaneet asiakkaammekin onnistumaan. Mielestämme se on reilua.

Kehittämme aktiviisesti palveluidemme ja mainosverkoston sisältöä jotta asiakasyritykset voivat tavoittaa verkkoa käyttävät potentiaaliset asiakkaat tehokkaammin. Pyrimme tuottamissamme palveluissa korkeaan laatuun ja helppoon käytettävyyteen. Jokainen asiakaamme on meille tärkeä ja teemme päivittäin parhaamme jotta voimme täyttää asiakkaidemme odotukset ja tavoitteet mainonnan ja löydettävyyden suhteen.

Asiakaspalvelu

Liity Kontaktitakuun tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja ota meihin yhteyttä. Luomme kampanjanne verkostoon avaimet käteen periaatteella. Mainostamisen aloittaminen ei vaadi teiltä erikoisosaamista tai valmista mainosaineistoa, me hoidamme kaiken puolestanne.

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sähköisellä lomakkeella. Asiantunteva henkilökuntamme on teihin tämän jälkeen ensi tilassa yhteydessä.

Yhteystiedot:


Puhelin 0300 44000

DA Palvelutieto Oy
PL 151
00181 Helsinki

Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Mobiilisivut
Verkkosivut
Verkkokauppa
Verkkonäkyvyys / Kontaktitakuu
Hakukoneoptimointi
Hakukonemainonta
Kävijäseuranta

Taloussanomien ilmainen uutiskirje