Kontaktitakuu_1211_03

1. Luomme mainokset ja mainossivunne

Luomme kanssanne yhdessä mainostekstit ja tiedot joilla yrityksenne haluaa tulla löydetyksi potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Asiantuntijamme luovat tässä yhteydessä yrityksellenne tekstimainokset sekä yrityksenne oman mainosverkkosivun jonne yrityksestänne kiinnostuneet potentiaaliset asiakkaat ohjataan. Mainossivu voi näyttää esimerkiksi tältä.

Kontaktitakuu_1211_05

2. Mainostenne esitys aloitetaan

Aloitamme yrityksesi mainosten esittämisen suurelle verkkoyleisölle. Tavoite on esitellä yrityksenne mainoksia laajalle yleisölle ja saada nämä potentiaaliset asiakkaat tutustumaan yrityksellenne luotuun mainossivustoon. Yrityksellenne kertyy palvelusta kuluja vain silloin kun olemme saaneet potentiaalisen asiakkaan tutustumaan yrityksenne tietoihin tarkemmin. Päätät itse paljonko siihen haluat kuukaudessa sijoittaa.

Kontaktitakuu_1211_09

3. Tavoitteena yhteydenotot ja asiakkuudet

Kun riittävä määrä potentiaalisia asiakkaita saadaan tutustumaan yritykseenne tarkemmin, on todennäköistä että tämä näkyy sekä yhteydenottojen että uusien asiakkaiden määrässä. Mitä enemmän panostat kuukausittain yrityksenne mainontaan, sitä todennäköisempää on että löydätte kiinnostuneiden joukosta myös uusia asiakkaita.

Kontaktitakuu_1211_10

4. Tältä mainoksesi voi näyttää verkossa

Mainoksiasi esitetään tekstimainoksina erilaisten verkkopalveluiden yhteydessä ja erilaisilla, mahdollisimman hyvin kuhunkin palveluun sopeutuvilla ulkoasuilla jotta ne houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti tutustumaan palveluntarjontaanne. Huolehdimme tästä kaikesta asiakkaidemme puolesta.

Missä mainoksia esitetään? Hakukoneissa, Mainosverkostoissa, näin tavoitetaan Suomalaiset verkkopalveluiden käyttäjät

Palvelun hinta Palvelun perustamiskustannus sisältäen mainossivun luonnin verkkoon on 395 euroa + alv. Tämän jälkeen asiakas maksaa vain mainosliikenteen eli saavutetun näkyvyyden mukaan.

Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Mobiilisivut
Verkkosivut
Verkkokauppa
Verkkonäkyvyys / Kontaktitakuu
Hakukoneoptimointi
Hakukonemainonta
Kävijäseuranta

Taloussanomien ilmainen uutiskirje