Mainosverkosto

Kontaktitakuu-mainosverkosto kerää yhteen suosittuja suomalaisia verkkopalveluita ja niiden käyttäjiä. Mainosverkoston tarkoitus on tavoittaa laaja joukko suomalaisia verkon käyttäjiä ja esitellä heille kontaktitakuu-asiakkaiden tuotteiden ja palveluiden mainontaa.

Käyttämällä kontaktitakuu-mainosverkostoa tavoitat kerralla laajan joukon verkon käyttäjiä ja saavutat siten nopeasti tuloksia.

Yrityksesi mainosviestiä esitellään verkon käyttäjille pääosin tekstimainontana. Vaikka mainostajana maksatkin vain siitä kun verkon käyttäjä saadaan tutustumaan tarkemmin yrityksesi palveluihin tai verkkosivustoon, saat mainosviestillesi täysin maksutonta näkyvyyttä myös niistä tekstimainosten näyttökerroista joihin verkon käyttäjät eivät vielä aktivoidu. Moni verkon käyttäjistä aktivoituu vasta nähtyään mainoksen useampaan kertaan ja tästä johtuen myös ne maksuttomat mainosnäytöt ovat yrityksellesi arvokkaita.

Yrityksesi tekstimainoksen ulkoasu verkossa vaihtelee eri palveluissa mainosviestin sisällön ollessa kuitenkin aina ennalta määritellyn kaltainen. Yrityksenne tekstimainos verkossa voi näyttää esimerkiksi tältä:

Siivouspalvelut, Helsinki
Yrityssiivous, remonttisiivous, kotisiivous, ikkunanpesut
Graafinen suunnittelu
Esitteet, käyntikortit, kotisivut. Ammattilainen Itä-Suomessa
Rakennuspalvelut, Oulu
Uudisrakennus, remontit, saneeraukset ja suunnittelu

Tekstimainoksesta aktivoitunut verkon käyttäjä tietää mitä on etsimässä. Meidän tehtävämme onkin huolehtia siitä että mainoksesi tavoittavat verkon käyttäjät mahdollisimman tehokkaasti ja johdattavat verkon käyttäjän tutustumaan yrityksesi palveluihin tarkemmin.

Voit mainostajana itse päättää kuukausittaisen mainospanostuksesi suuruuden ja sovittaa sen kulloisiinkin liiketoimintasi tarpeisiin. Saat kuukausittain raportin kertyneestä mainostapahtumista ja voit halutessasi muokata mainostesi sisältöä vaikka päivittäin etsiessäsi tehokkaimpia mainoslauseita. Asiantuntijamme avustavat myös houkuttelevien mainostekstien suunnittelussa.

Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Mobiilisivut
Verkkosivut
Verkkokauppa
Verkkonäkyvyys / Kontaktitakuu
Hakukoneoptimointi
Hakukonemainonta
Kävijäseuranta

Taloussanomien ilmainen uutiskirje